Egy operanekesn koncertet adott az erklyn Londonban

by Kevin | Last Updated: April 17, 2020


Klnleges fellpse volt egy operanekesnnek, aki londoni erklyre killva nekelt szomszdjainak. Az Amazing Grace s a You Raise Me Up klasszikus eladsait szerdn este hallgathattk a szerencssek a londoni Stratford East Villageben. Phoebe Haines, operanekesn azt nyilatkozta, hogy remli, eladsa kicsit feldobta szomszdjainak napjt ebben a bezrtsgban.

Norml esetben a mvszn csodlatos ruhkban, szebbnl szebb helyszneken lp felForrs: Phoebe Haines/Twitter

“gy gondoltam, hogy sokkal tbb rtelme lenne, ha kznsgnek nekelnk, mintha egyedl gyakorolnk a laksomban”– meslte. Hozztette: „Krlbell egy httel azeltt, hogy a lezrs megkezddtt, egy bartom, a szoprn Jessie Tse s n elkezdtnk nekelni az erklyen, mivel hallottuk, hogy Olaszorszgban az nekesek ingyenes koncerteket adnak a szomszdjaiknak.

A kvetkez hten az desanyja tlete volt, hogy nekelje el a You Willl Never Walk Alone (Soha nem fogsz egyedl jrni) cm, sok ember szmra oly inspirl dalt. Elmeslte, hogy a szomszdok milyen kedvesen dvzltk, s nagyon boldog volt, hogy egy kis zent tudott csempszni az letkbe. Hozztette, hogy tovbbra is fog nekelni, mert gy szeretn kicsit bearanyozni a helyi kzssg lakinak napjait – rja az Evening Standard.