Csak rkon mlt, de Kdr Tams nem edzhet az j knai csapatval

by Kevin | Last Updated: April 20, 2020

rkon mlt csupn, hogy jelenleg nem az j knai csapatval edz a magyar vlogatott vd, Kdr Tams, aki most gy knytelen egyedl, Magyarorszgon kszlni. Az 57-szeres vlogatott focista februrban rt al a Santung Lunenghez, de a koronavrus-jrvny miatt nem utazhatott az zsiai orszgba.

A hrek szerint azonban Knban nemcsak lelasstottk, de meg is fkeztk a fertzst, ezrt papron minden akadly elhrult, hogy replre ljn Kdr tams. Igen m, csakhogy most az ottani kormny jelezte, mivel a klfldiek behozhatjk a betegsget, mg a sportolk eltt is lezrjk a hatrokat.

ā€˛Sikerlt minden engedlyt beszerezni, a kezben fogta a szksges paprokat, mr a repljegyet nztk, terveztk, hogy mikor indulhat, de egyelre itthon van. Ugyanis a knai kormny flve attl, hogy a klfldrl rkezk beviszik magukkal a fertzst, beutazsi tilalmat rendelt el. Nhny rn mlott, hogy megrkezzen s csatlakozzon a Santung Lunenghez, de jelen pillanatban vagy harminc eurpai s dl-amerikai futballisthoz hasonlan vrakoznia kell” – nyilatkozta Kdr menedzsere, Varga Sndor, a Base Soccer East Europe igazgatja a Blikknek.

Kdr Tams egyelre itthon kszl a folytatsraForrs: MTI/EPA/Julien Warnand

A menedzser hozztette, nincs mit tenni, vrnak. Varga Sndor elmondsa szerint Kdr tbbfle gpet vett otthonra, hogy a lehetsgekhez kpest megfelel erllapotban legyen. J nhny alkalommal beszltek a csapat edzjvel, a szakmai stb nagyon szeretn, hogy egytt kszlhessen a tbbiekkel. Sokat vrnak tle, nyilvnvalan azrt szerzdtettk, mert olyan focistnak tartjk, aki nagy segtsgre lehet az egyttesnek. Abszolt szmolnak vele, csak ppen az egsz vilgot sjt betegsg specilis helyzetet teremtett.

Nem csoda, hogy vatosak a knaiak, pldul Kdr j csapattrsnak, a belga Marouane Fellaininek is pozitv lett a vrustesztje, amelyet az rkezse utn vgeztek el. A legfrissebb hrek szerint a knai labdarg-bajnoksg jniusban vagy jliusban rajtolhat el, de a klubok mr megkezdhettk a felkszlst.