Bartjtl megvettek, majd prostitcira knyszertettek egy 19 ves lnyt

Bartjtl megvettek, majd prostitcira knyszertettek egy 19 ves lnyt

Spread the love

A rendrk elfogtk az emberkereskedket, akik veken keresztl dolgoztattk a fiatal nt prostitultknt. Az elfogsrl vide is kszlt.

A rendrsg tbbek kztt emberkereskedelem miatt folytat nyomozst A. Zsolt 40 ves szegedi lakos s trsai ellen.

A frfi a felesgvel kzsen 2017 elejn megvette az akkor 19 ves nt annak bartjtl, majd elvettk tle az iratait, megvertk s fenyegetssel rvettk, hogy elbb szegedi laksukban, majd egy msik ingatlanban, ksbb pedig Nmetorszgban s Ausztriban prostitult legyen. A nrl fotkat ksztettek, amivel szexulis szolgltatst nyjt online oldalakon hirdetseket adtak fel.A n ltal megkeresett pnzt teljes egszben elvettk tle, abbl semmit nem tarthatott meg. A hzaspr ebbl fedezte anyagi jltt. Egy alkalommal Nrnbergben egy problms vendggel val konfliktusa utn megprblt elszkni, de futtati utolrtk, majd a laksba visszaksrve sszevertk s letveszlyesen megfenyegettk. A nyomozs adatai szerint a ntl tbb mint 10 milli forint sszeg – szexulis szolgltatssal – keresett pnzt vett el a hzaspr.

Tlk gy tudott „elszabadulni” a n, hogy Nmetorszgban egy msik frfi, a 42 ves T. Gyula kedvessget, megrtst s szerelmet sznlelve kzs jvvel hitegette, emiatt elkezdett neki dolgozni – ugyancsak prostitultknt. Az gy megkeresett pnz nagy rszt szintn elvette tle a frfi, aki gy biztostotta sajt letvitelt.

A KR NNI nyomozi jnius 30-n kora reggelre sszehangolt akcit szerveztek a KR Bevetst Tmogat Osztlyval kzsen. A mvelet alkalmval a rendrk elfogtk A. Zsoltot, valamint T. Gyult, akiknek az otthonaiban kutatsokat tartottak s bizonytkokat foglaltak le. Mindkt frfit gyanstottknt hallgattk ki, majd bngyi rizetbe vettk ket s kezdemnyeztk letartztatsukat. A. Zsolt ismeretlen helyen lv felesgt mg keresik a rendrk.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *