Aranykereskedés és befektetés – Online előadás

by Kevin | Last Updated: April 12, 2020

[ad_1]

A 2019-es év egyik slágere az arany árfolyamemelkedése volt, és az idei év eleje is lendületes felértékelődéssel kezdődött. De ahogy a tőzsdei pánik elkezdődött, az arany árfolyama először kitartott, de aztán látványos esésbe kezdett, viszont az ezüst ára zuhanórepülésbe váltott. A helyzet azóta normalizálódott az árfolyamok terén, de jelenleg ott tartunk, hogy óriási feszültség van a nemesfémek piacán, a fizikai termékek elérhetetlenné váltak, a készletek szinte elfogytak, és szakadék tátong az úgynevezett papír és fizikai termékek ára között. 

Mit lehet ilyenkor tenni? Egyrészt láttunk már hasonló mozgásokat a piacon, így vannak megoldások. A Portfolio Trader előadásán pont ezt a témakört fogjuk körbejárni, hogy milyen termékekkel lehet az arany, az ezüst, illetve más nemesfémek árfolyammozgásaiból akár rövid, akár hosszabb távon profitálni, mert az biztos, hogy a következő években látványos mozgások jöhetnek. Ezt szem előtt tartva fogunk vételi és eladási pontok után kutatni az árfolyamgrafikonokon is.

Az előadás tematikája:

  • Miért az arany vagy az ezüst? Miért a nemesfémek?
  • A dollár-éra vége?
  • Milyen formában lehet aranyba, ezüstbe fektetni?

További információ és regisztráció az online előadásra

Időpont: 2020. április 16.   18:00 – 19:00

Helyszín: Mivel ez egy online webinárium, így a saját számítógépeden vagy akár az okostelefonodon is követheted az előadást.

A webináriumon egyszerre 100 fő tud bent lenni a virtuális teremben, így érdemes már az előadás előtt 10-15 perccel belépni, hogy biztosan legyen hely. (Az elmúlt hetekben többszörös túljelentkezés van a Portfolio Trader előadásaira.)

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.

Címlapkép forrása: Getty Images[ad_2]

Source link