Andrs Iniesta visszatrne a Barcelonba

by Kevin | Last Updated: April 18, 2020

Harminct vesen sem kvnja befejezni profi labdarg-plyafutst a spanyol Andrs Iniesta, aki jelenleg a japn Vissel Kobe kzpplysa.

Az FC Barcelona korbbi csapatkapitnya az AS spanyol lapnak adott nyilatkozatban kijelentette: a kataln klubnl tbb nem vrhat hasonl futballnemzedk megjelense, mint amilyen az vk volt, soraikban az aranygenerci kpviselivel, Lionel Messivel, Xavival, Carles Puyollal, Gerard Piquvel, Sergio Busquets-cel.Iniesta elmondta, hogy japn lvonalbeli csapatnl minl tovbb szeretne jtszani.

Andrs Iniesta plyafutsa befejezse utn szvesen visszatrne a BarcelonhozForrs: AFP/Josep Lago

Addig akarom rgni a labdt, ameddig brom, engem ez tesz boldogg. J formban vagyok, s vltozatlanul kellkppen motivlt– idzte szavait az jsg, megemltve, hogy az irnyt kzpplys mostani szerzdse 2021-ig szl, s vente jtjk meg.

“Amikor azonban befejezem a karrieremet, vissza akarok trni a Barchoz” – zrta nyilatkozatt Iniesta, aki vilgbajnoknak s ktszeres Eurpa-bajnoknak vallhatja magt. A Barcelonval ngyszer nyert Bajnokok Ligjt, s a kataln csapatban eltlttt 22 v utn, 32 trfea birtokosaknt 2018 mjusban szerzdtt Japnba.