A MOL Fehrvr vlogatott focistja bzik a bajnoksg folytatsban

by Kevin | Last Updated: April 22, 2020

A magyar lvonalbeli labdarg-bajnoksgban (OTP Bank Liga) szerepl MOL Fehrvr FC vdje, Hangya Szilveszter elmondta, bzik benne, hogy minl hamarabb lehetsgk lesz jra elkezdeni az edzseket s folytatni tudjk a bajnoksgot is.

A vlogatott vd a fehrvri klub honlapjnak beszlt a mindennapjairl, az otthoni edzsekrl.

„Nagyon furcsa idszak ez mindenki szmra. Neknk futballistknak taln a labda hinyzik a legjobban a mindennapjainkbl. Az egyni edzsekkel egy darabig elvagyunk, de azrt hossz tvon szerintem ez nehezen mkdhet, hiszen nem egyni sportolk vagyunk. A futball egy csapatsport, nyilvn hinyoznak a csapattrsak, a kzs edzsek s persze a mrkzsek. Bzom benne, hogy minl hamarabb lehetsgnk lesz jra elkezdeni az edzseket s folytatni tudjuk a bajnoksgot is. Jelenleg elg egyhangak a napjaim, dlelttnknt megcsinlom azokat a feladatokat, melyeket a klub minden hten elkld, valamint bicajozni szoktam idnknt, ezt kveten viszont nem nagyon tudok mit csinlni, szval pihenek, olvasgatok, playstationzk s a kutymmal jtszom.”

A kutyjval kapcsolatban hozztette, hogy normlis esetben naponta 6-7 rt egyedl szokott lenni, amikor edzseken van, vagy meccsekre utazik. Az els nhny napban gy biztos, hogy furcsa volt neki az j helyzet, de Kkusznak aranylete van most, amita a jtkos egsz nap otthon van.