A magyar vlogatott kosaras mg kt-hrom vig folytatn a plyafutst

by Kevin | Last Updated: April 22, 2020

A koronavrus-jrvny miatt flbeszakadt idny kvetkeztben korbban rkezett a nyr Wittmann Krisztin, a Kecskemt kosrlabdacsapatnak kapitnya szerint.

“Kicsit olyan rzsem van, mint a szezon vgn, amikor jn a nyr, csak most egy kicsit korbban rkezett el ez az idszak” – nyilatkozta szerdn az M1 aktulis csatornnak a korbbi vlogatott jtkos.

Wittmann egyetrtett azzal, hogy a vilgjrvny miatt egy zrt kapus fordult kveten mrcius kzepn a magyar szvetsg (MKOSZ) meglltotta a bajnoksgot, s mivel nzk nlkl nem sok rtelmt ltta volna a folytatsnak, j dntsnek tartja.

“Az is egy j megolds, hogy nem hirdettek bajnokot, hiszen a szezon legfontosabb fele mg htra volt” – fzte hozz.

Az ideit karrierje legfurcsbb idnynek nevezte, s nem csupn a befejezs miatt: mint mondta, mr a felkszlstl gondok htrltattk az egyttest, nehezen alaktottk ki a csapatot, amely azonban a pontvadszat vge fel mr jl mkdtt. gy a krlmnyekhez kpest jnak tartja a KTE “flszezonjt”, amelybl kihozta a maximumot a klub.

Wittmann Krisztin, a frfi kosrlabda-vlogatott sajtnyilvnos edzsn KecskemtenForrs: MTI/Ujvri Sndor

rl annak, hogy szemly szerint is jl sikerlt szmra az vad, m nem foglalkozik az egyni teljestmnnyel. Elmondsa szerint a knyszersznet alatt a kt gyermeke tartja formban napi 24 rban.

“Gyakorlatilag egsz nap edzek, csak van, amikor bemegyek a csarnokba is” – fogalmazott.

“Bzom benne, hogy harminctn tl is hasonl szezonokat tudok majd teljesteni” – tekintett elre a 35. szletsnapjt pp egy hnap mlva nnepl Wittmann, aki szeretn folytatni plyafutst a kvetkez idnyben s utna is.

“Kettt-hrmat mg tudok jtszani szerintem” – hangslyozta a KTE csapatkapitnya, aki tavaly – a magyar kosrlabdban egyedlll mdon – plyafutsa vgig tart szerzdst kapott a klubtl.

Megemltette, nehz elre megmondani a jrvny hatsait a kvetkez szezonra, hiszen az idnykezdst, a gazdasgi lehetsgeket is befolysolja majd.