A harmadik helyen ll Hossz Katinka csapata az ISL versenyn

A harmadik helyen ll Hossz Katinka csapata az ISL versenyn

Spread the love

Hossz Katinka csapata, az Iron a harmadik helyen vrja a folytatst a vasrnapi versenynapot kveten a Duna Arnban zajl Nemzetkzi szliga msodik mrkzsn.

Ezen az sszecsapson az Iron mellett az Aqua Centurions, a DC Tride s a London Roar versenyzi tallkoznak egymssal, az len utbbi ll.

A rvidplys viadal msodik sszecsapsn a magyarok kzl az Iron szneiben Lobanovszkij Maxim 50 mter gyorson Szab Szebasztint (Aqua Centurions) megelzve diadalmaskodott, mg utbbi 100 mter pillangn nem tallt legyzre. Hossz Katinka 200 mter vegyesen harmadik – Verraszt Evelyn (Aqua Centurions) 7. -, 200 mter hton pedig tdik lett, utbbi szmban Burin Katalin (Aqua Centurions) hatodikknt zrt. Verraszt Dvid (Iron) 400 mter gyorson 5., 200 mter mellen 7. lett.

Hossz Katinka, az Iron csapat versenyzje a ni 200 mteres htszs versenyen a Nemzetkzi szliga (ISL) msodik mrkzsn a Duna ArnbanForrs: MTI/Koszticsk Szilrd

Az ISL-sorozatban egy fordulban egyszerre ngy csapat kzd egymssal. A lebonyolts szerint minden csapatban 12 frfi s 12 ni sz vehet rszt egy viadalon, de kt-kt tovbbi versenyz is bevethet vltkban. Egy szmban klubonknt kt sz versenyez, a helyezsek alapjn pontokat kapnak a csapatok, gy alakul ki a vgs sorrend. Az egyni szmokban 9, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 pontot lehet szerezni alapveten – ugyanakkor ha valaki bizonyos elnnyel nyer, akkor pontokat rabolhat a tbbiektl -, mg a vltk dupla szorzval jrnak. Az gynevezett csillagszr futamban pedig – amelyben az 50 mter gyorsot egyms utn hromszor kell leszniuk a versenyzknek, de mindegyik vgn felezdik a mezny – akr triplzni is lehet.

A sorozat msodik szezonja a koronavrus-jrvny miatt zrt kapuk mgtt, sszesen tz csapat rszvtelvel vgig a Duna Arnban zajlik. A Magyarorszgra rkez sportolknak az amerikai sportligkhoz (NHL, NBA) hasonlan “buborkban” kell lnik. Tz fordult rendeznek az alapszakaszban, ezt kveten kerl sor az eldntre s a dntre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *