A Fradi nyerte a rangadt s kilenc pont elnnyel vezet

Spread the love

A labdarg NB I 27. forduljnak zrmeccsn a listavezet Ferencvros a Disgyrt fogadta a Groupama Arnban. Az els flidben csak helyzetekig jutott a Fradi, a msodikban viszont mr kihasznlta a lehetsgeit s vgl magabiztosan, 3-0-ra nyerte meg a tallkozt.

Szergej Rebrov a Dibusz – Civic, Botka, Otigba, Lovrencsics – Somalia, Haratyin, Sigr – Isael, Boli, Zubkov kezdt kldte plyra, mg a vendgek edzje, Feczk Tams a Danilovic – Vgi, Szcs, Polgr, Shestakov – Iszlai, Mrkvrt – Kiss, Rui Pedro, Hasani – Ivanovszki tizenegynek szavazott bizlamat.

Nmi meglepetsre az els komoly helyzet a DVTK eltt addott, Kiss Tams azonban kihagyta a kihagyhatatlant: Ivanovszki cselezte ki Botkt a jobb oldalon, majd remekl tlalt a magyar tmad el, aki azonban teljesen zavartalanul az ts balsarkrl csnyn mell s fl bombzott. Nem vratott magra sokig a Fradi vlasza, a 8. percben Boli trt be a 16-oson bellre, majd ltt, Danilovic azonban bravrral vdett, a kipattant pedig Isael vgta fl.

Franck Boli mr az els flidben risi helyzeteket hagyott ki, a msodik jtkrsz elejn azonban megszerezte a vezetst a FradinakForrs: MTI/Koszticsk Szilrd

Nem sokkal ksbb egy szp egyni megmozduls utn Zubkov szerezhetett volna glt, m az ukrn szls lvse pphogy elment a kapufa mellett. Ezutn ismt Boli kerlt ziccerbe, m az elefntcsontparti tmad Lovrencsics mesteri centerezst szintn mell gurtotta, majd Zubkov beadst belefejelte Danilovicba.

A flid msodik rszben a hazaiak jtszottak meznyflnyben, komoly lehetsg azonban mr nem alakult ki a kapuk eltt. Az utols lehetsg a 43. percben a disgyr eltt addott, Hasani bevelse utn azonban Polgr a glvonal elterben luftot rgott, gy glnlkli dntetlennel mentek pihenre a csapatok.

Sznet utn aztn gyorsan lerendezte a lnyegi krdseket a Ferencvros, Civic gyatra tvoli lvsbl tkletes passz lett Bolinak, aki ezt a ziccert mr nem rontotta el s az 53. percben megszerezte a vezetst csapatnak.


Alig egy perccel ksbb pedig mr ktglos volt az FTC elnye, Zubkovot nem vettk komolyan a vdk, aki vezette egy ideig a labdt, majda 16-os jobb sarka ell gynyren tekert a hossz sarokba.


Feczk Tams cserkkel prblta feltzelni egyttest, Molnr Gbort, Adukort s Cortest is plyra kldte, mgsem elttk, hanem Ivanovszki eltt addott szptsi lehetsg a 68. percben, Dibusz azonban szgletre ttte az szak-macedn csatr lkett. A ktelez ivsznet utn Rebrov is vltoztatott, Isaelt s Bolit Skvarka s Szignyevics vltotta, eltte pedig mg Vcsei Blint llt be Haratyin helyre.

A Ferencvros a Disgyr ellen sem hibzott s tovbbra is magabiztosan vezeti a tabelltForrs: MTI/Koszticsk Szilrd

Az utols 20 percre leszakadt az g, risi es zdult a plyra, amely megneheztette a jtkosok dolgt. A 83. percben aztn egy szglet utn lezrta a meccset a Fradi, Skvarka szglett Botka cssztatta vdhetetlenl a hlba.


A hajrban mr nem trtnt emltsre mlt esemny, a Fradi gy magabiztosan tartotta otthon a hrom pontot s tovbbra is kilenccel vezeti a tabellt a MOL Vidi eltt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *